Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Magnet Space testelemzés

magnet-space_k.jpgA készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát
és egyéb tudományokat.
Elméleti alapja a kvantum fizika és gyógyászat.  A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében,  hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. 

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non–invaziv módon vizsgálja át, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára: más - más mintázatot mutatnak, amennyiben az ember egészséges, meggyengült az egészsége, avagy beteg. Ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor meg tudjuk határozni a test állapotát is. 

Az állapotfelmérés eredményeképpen kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet.

A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 29 területről 182 paramétert tartalmazó tesztjelentést kapunk a  szervrendszer működéséről.