Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kineziológia

A kineziológia egy olyan rendszer, amely az izom tesztelésén keresztül lehetővé teszi, hogy a problémák széles körével dolgozzon. Célja a stressz csökkentése, és az energiablokkok oldása a testben, mellyel az öngyógyító képességét erősítjük meg.

A kineziológia az izom tesztelésével azonosítja  be a stressz forrását. Modelljében kapcsolat van a fizikai struktúrák, mint pl. izmok, csontok, hormonok, neurológia, és az energetikai struktúrák, mint az aura, csakrák, meridiánok, stb. között. Az izom monitorozása lehetővé teszi a kezelő számára, hogy felmérje a stressz szintjét energetikai és fizikai szinten. A stressz forrásának azonosítása után az izomteszt lehetővé teszi hogy megkeressük mi lenne a leghatékonyabb korrekciós technika az egyensúlyhiány korrekciójára.

Akár érzelmi stressz oldásról, akár izomfájdalmakról vagy izomgyengeségről legyen is szó, az izomteszt elvezet a stresszt okozó problémák forrásához. Ha a blokk oka azonosításra kerül hatékony módszereket alkalmaz annak feloldására.
 

Általam használt ágai

  • LEAP (Learning Enhancement Acupunktur Program) Tanulást segítő akupunktúrás program
  • NEP (Neuroemocionális pályák) érzelmeken keresztüli oldása
  • SIPS (Stressz Indikátor Pontok rendszere)
  • Glia (Agyunk Neuronjait körülvevő mátrix) Integrált agyműködés fenntartása
  • Esszencia hologram (Atitüdjeink esszenciái)

A különböző ágak kombinálhatók. Kliensen alapuló terápia, mert a kliens irányítja az izomtesztelés során a visszajelzésekkel az alkalmazandó leghatékonyabb módszert.

A kezelés teljes öltözetben masszázságyon fekve történik az alkar tesztelésével, mudrák és (elsősorban fejen mellkason és talpon lévő) akupunktúrás pontok gyengéd érintésével. Időtartama kb. 60-80 perc

 

 

 

 

Menüpontok