Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Bars

Access Bars - Hitrendszeri blokkok oldása

Többféle energetikai kezelés létezik az Access világában, mind egytől egyig különleges és hatalmas változást hozó.

Az alap kezelés a 32 pontos fejkezelés, az ACCESS BARS (jelentése: hozzáférés a sávokhoz)

Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent. Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Vannak sávok a testre, a tudatosságra, kapcsolatokra, a kreativitásra, öregedésre, szexualitásra és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

Az Access Bars agyi tevékenységekre gyakorolt hatásai

Felkérték Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust, hogy vizsgálja meg Bars kezelést kapott emberek agyát. A vizsgálat eredménye még őt is meglepte.

Egy speciállis eszközzel 60 ember agyát vizsgálták meg Bars kezelés előtt és után. A két mérés értékei között jelentős különbségeket tapasztaltak. Azon kívül, hogy kezelés közben megváltoztak az agyhullámok és a kezeltek nagy mértékű nyugalmat és relaxációt tapasztalnak meg, az agy hasonló állapotba kerül, mintha több órás meditáción vettek volna részt.

Dr. Terri Hope egy cikkben publikálta kutatási eredményeit a ’Journal of Energy Psychology’ című lapban, mely eredménye az lett, hogy egy kezelés a szorongásos tüneteket 87,4%-kal csökkentette.

Ez a videó egy áttekintés arról, hogy mi történik az agyban egy Access Bars kezelés előtt és után (magyar felirat beállítható):